De website van Caecilia Gouda maakt gebruik van cookies.

AGENDA

vrij 14 dec 2018

Gouda bij Kaarslicht

Ook dit jaar zijn weer diverse leden van Caecilia te horen tijdens Gouda bij Kaarslicht op 14 december a.s.

Tussen 16:00 en 17:30 verwelkomt ons saxofoonkwartet Saxy4 de bezoekers op de Lange Tiendeweg ter hoogte van de Jeruzalemstraat met een gevarieerd en vrolijk programma.

De trompettisten van Caecilia openen om 19:00 vanaf de toren van de Sint Janskerk het jaarlijkse evenement Gouda bij Kaarslicht.
Speciaal voor deze gelegenheid componeerde Patrick de Heus een muziekstuk voor drie trompetten: Intrada bij Kaarslicht. Het is een modern en zeer sfeervol nummer geworden waarin verschillende kerst-melodieën verwerkt zijn.

locatie:Lange Tiendeweg en Markt, Gouda
tijd: 16:00- 21:00


za 15 december 2018

Lichtjesconcert in De Burcht

locatie: Woonzorgcentrum De Burcht, Van Moorselplaats 1, 3067 SH Rotterdam
tijd: 19:30 - 20:45


vr 21 december 2018

Winterconcert ism OBK Driebruggen

Muziekvereniging OBK uit Driebruggen en Stedelijke Harmonie Caecilia treden samen op in het Evertshuis in Bodegraven-Reeuwijk. Voor beide orkesten is dit winterconcert de afsluiting van het jubileumjaar. Caecilia viert dit jaar haar 110-jarig bestaan, Muziekvereniging OBK is dit jaar 90 geworden.

Tijdens deze muzikale avond kunt u genieten van sfeervolle klassieke werken en moderne winterse muziek uit verschillende landen. Onder leiding van dirigent Patrick de Heus laat Caecilia onder andere het symfonische nummer "Russian Christmas Music" van Alfred Reed horen. Ook op het programma staat de muziek van de inmiddels klassiek geworden film van Tim Burton "The Nightmare Before Christmas". Muziekvereniging OBK speelt onder leiding van dirigent Mark van Mil het indrukwekkende werk "Romanian Folkdances" van Bela Bartok. Dit virtuoze muziekstuk bestaat uit zeven korte dansen en stelt technisch hoge eisen aan de muzikanten.

Dit winterconcert is de ideale gelegenheid om kennis te maken met de verschillen in klankkleur tussen een harmonieorkest zoals Caecilia en een fanfareorkest zoals Muziekvereniging OBK.

locatie: Evertshuis, Julianastraat 4, Bodegraven
tijd: 20:00 - 22:00

De toegang is gratis, maar na afloop van een fijne avond is een vrijwillige financiële bijdrage zeer welkom!


za 6 april 2019

Afsluiting Muziek Maak Je Samen!

locatie: Cultuurhuis Garenspinnerij
tijd: 14:00 - 15:00
toegang gratis!