De website van Caecilia Gouda maakt gebruik van cookies.

AGENDA

za 25 mei 2019

Hofsteden Openluchtconcert

Traditiegetrouw geven wij ook dit jaar weer een vrolijk en luchtig concert tijdens de Hofstedendagen aan de Bloemendaalseweg. Net als voorgaande jaren spelen wij op zaterdag 25 mei weer in de tuin van de familie Vermaat.

locatie: Bloemendaalseweg 56-58, Gouda
tijd: 14:00 - 16:00
toegang gratis!


di 11 t/m zo 16 juni

Collecteweek Oranje Fonds

Stedelijke Harmonie Caecilia wordt financieel gesteund door het Oranje Fonds. In ruil voor deze steun collecteren wij op 11 t/m 16 juni a.s.

Vanzelfsprekend. Toch? Niet helemaal. Wij zetten ons dagelijks in voor een fijne samenleving. Net als vele andere stichtingen en verenigingen. Dat gaat niet vanzelf en daarom is jullie hulp nodig.

Tot en met 23 juni 2019 vindt de Oranje Fonds Collecte plaats. Dit is dé collecte voor een sociaal verbonden Nederland. Het unieke van deze collecte is dat we 50% van onze opbrengst mogen investeren in onze eigen doelstellingen. Met de andere helft steunt het Oranje Fonds sociale initiatieven in onze provincie. Zo wordt alles 100% lokaal besteed.
Steun jij ons ook, zodat we nog meer mensen kunnen helpen? Zijn wij niet bij u aan de deur geweest, dan kunt u ook doneren via onze speciale actiepagina:
oranjefondscollecteonline.nl/caecilia-gouda

Alvast onwijs bedankt!


za 13 juli 2019

BBQ met voorspeelavond

Een hele avond vol lekkers, muziek en gezelligheid.

locatie: Muziekpand50
tijd: 17:00 tot ...


za 16 november 2019

Concert

tijd: nnb
locatie: Theaterbakkerheij, Gouderaksedijk 24B, Gouda