De website van Caecilia Gouda maakt gebruik van cookies.

AGENDA

vr 8 - zo 10 maart 2024

Muziekweekend

locatie: Noordwijk
tijd: vr vanaf 19:00 tot zo 14:00


za 23 maart 2024

Sterren en strepen - concert

Op zaterdag 23 maart a.s. speelt Stedelijke Harmonie Caecilia in Sociëteit Concordia in Gouda "sterren en strepen", waarbij alle muziek een connectie heeft met het muzikale landschap van Amerika.
De betekenis van de sterren en strepen op de Amerikaanse vlag wordt tijdens dit concert op unieke wijze verweven met de kracht van muziek. Caecilia wil laten zien dat elke ster en streep staat voor een verhaal, een ervaring, en bovenal voor de rijke muzikale geschiedenis van het land.
Onder leiding van dirigent Mark Beursgens zal het harmonieorkest een breed scala aan muziekstijlen presenteren die geworteld zijn in de Amerikaanse traditie. Van muziek geïnspireerd door de rivier Shenandoah tot de meeslepende klanken van Amerikaanse filmmuziek, elk stuk heeft een diepe connectie met de veelzijdige muzikale erfenis van Amerika.

Mis deze avond vol muzikale ontdekkingen niet en reserveer/bestel uw kaarten voor "sterren en strepen" via onderstaande knop.

locatie: Sociëteit Concordia, Westhaven 27, 2801 PJ Gouda
tijd: 20:00 – 22:00
entree: € 10,- / kinderen tot 12 jaar € 7,50

 Kaarten bestellen 

 


za 27 april 2024

Oranje-Koningsconcert

Samen met Gouda's Harmonie De Pionier geeft Caecilia aansluitend op de aubade een speciaal Oranje-Koningsconcert in de Sint Janskerk.

Aubade
locatie: Markt, Gouda
tijd: 9:30

Koningsdagconcert
locatie: Sint Janskerk, Achter de Kerk 2, 2801 JW Gouda
tijd: nnb


 

do 16 - zo 19 mei 2024

concertreis Kongsberg

Begin mei gaan veel leden mee op een hele bijzondere concertreis naar Noorwegen. Daar zijn wij samen met Gouda's Harmonie de Ponier uitgenodigd door het Byorkester ter gelegenheid van het 400 jarig bestaan van de stad Kongsberg, een zusterstad van Gouda.


 

di 2 juli 2024

Diploma uitreiking Antoniuscollege

We verzorgen hier de vrolijke noot bij een feestelijke gebeurtenis!
Locatie en tijdstip nog te bepalen