De website van Caecilia Gouda maakt gebruik van cookies.

VIDEO'S

In de loop der jaren zijn er van onze concerten af en toe ook video-opnames gemaakt. Veel van deze opnames kunt u terug zien op ons Youtube-kanaal.

Een kleine selectie van enkele hoogtepunten:

 

titel1 film HighConcert CHARLESTON

Onder het genot van thee, koffie en lekkernijen gaf Stedelijke Harmonie Caecilia in 2014 een uitgebreide High Tea mét livemuziek. Op het programma stonden een gevarieerde mix van allerlei verschillende hapjes, lichte muziek van het harmonieorkest, het saxofoonkwartet Saxy4 én de première van het koperkwintet.

Opname: Aad Bertus

 

 

Orion OVW

Tijdens het concert “Over velden en wegen” in 2012 werd het publiek meegenomen door prachtige muzikale landschappen. Deze bijzondere zwerftocht begon in Rusland met de 2e Jazz Suite van Sjostakovitsj en leidde langs de akkers van Oost-Groningen uiteindelijk naar de bruisende latin ritmes van Gloria Estefan.
Via de groene wegen van zonnig Frankrijk in de vorm van “Une Belle Histoire”, langs de haven van “Pearl Harbor”. Opgewekt marcherend met “Orion” en “Wellington” naar een rauwe medley van Joe Cocker en het recentere “Rolling In The Deep” van Adele.           

 

oudedoos28121992

Een groot aantal oude video-opnames zijn gelukkig nog bewaard gebleven. Compilaties van deze nostalgische films kunt u ook terug zien op ons YouTube-kanaal.