De website van Caecilia Gouda maakt gebruik van cookies.

STEUN ONS

Ook als niet-lid kunt u de activiteiten van Stedelijke Harmonie Caecilia op diverse manieren financieel steunen, als vriend, als sponsor of met een eenmalige donatie.
Ons rekeningnummer is NL59INGB0000007494.

Vrienden van Caecilia

Om bij Caecilia betrokken te zijn en te blijven kunt u Vriend van Caecilia worden. Voor minimaal €15,- per jaar wordt u zonder verdere verplichtingen op de hoogte gehouden van alle concerten en andere activiteiten van de vereniging. U krijgt een paar keer per jaar onze digitale nieuwsbrief met wetenswaardigheden, foto’s en verslagen en natuurlijk een uitnodiging voor onze concerten. Wanneer u niet actief wilt of kunt musiceren, maar toch interesse heeft in onze vereniging wordt dan onze vriend!
U kunt zich hiervoor aanmelden door een e-mail te sturen naar onze penningmeester Daphne van der Steen,  

Sponsors

In de huidige tijd is het een hele kunst om als culturele vereniging te blijven voortbestaan. Gelukkig hebben wij enthousiaste leden, die naast muziek maken zich ook op andere manieren inzetten voor de vereniging. Zo houden we jaarlijks een rommelmarkt en wordt het onderhoud aan onze repetitieruimte voor een groot deel door de de leden zelf ter hand genomen. Dit is mogelijk door de steun van een aantal zeer gewaardeerde sponsors.

Ook voor andere ondernemers en bedrijven bestaat de mogelijkheid om als sponsor Stedelijke Harmonie Caecilia met een bepaald bedrag te steunen. De tegenprestatie die daar tegenover staat, wordt per individueel bedrijf afgesproken. Sponsoring in natura is uiteraard ook mogelijk.

Voor informatie hierover kunt u contact opnemen met penningmeester Daphne van der Steen, bij voorkeur via of anders 06 52640876