De website van Caecilia Gouda maakt gebruik van cookies.

Wij doen mee met Rabo ClubSupport!
Kunnen we op uw stem rekenen?!

Ieder jaar geeft de Rabobank een deel van haar winst aan verenigingen door het hele land, zodat zij kunnen blijven doen wat ze nu al doen. Alle leden van de Rabobank mogen hun stem uitbrengen op verenigingen en stichtingen met hun eigen mooie bestedingsdoelen. Heeft u uw bankzaken geregeld via de Rabobank dan kunt u ook stemmen op onze eigen vereniging 'Stichting Stedelijke Harmonie Caecilia'.ClubsupportB

Hoe werkt het stemmen?
Door in te loggen in de app of op de website van de Rabobank en via 'Zelf regelen' en vervolgens 'Mijn Lidmaatschap' kan je klikken op Rabo ClubSupport.
1. Log in en ga via 'Zelf regelen' naar 'Lidmaatschap’ en druk daarna op de knop 'ClubSupport'.
2. Druk op 'Selecteer je favoriete clubs' om vervolgens naar de deelnemers te gaan.
3. Kies minimaal drie en maximaal vijf clubs en druk dan op 'Stap 2'.
4. Verdeel vijf stemmen over de door jouw gekozen clubs.
5. Druk daarna op 'Stemmen indienen' om je stem uit te brengen.

Door corona zijn er dit jaar geen evenementen en concerten waar we onze muziek kunnen laten horen. Hierdoor zijn ook een deel van onze inkomsten weggevallen. Al meer dan 100 jaar zorgen wij voor muziek voor de inwoners van Gouda e.o. Wij hopen dit ook na de Corona-crisis weer te mogen doen. Uw steun is daarvoor heel belangrijk.
Kunnen wij op uw stem rekenen?!


 

MUZIKANTEN GEZOCHT!

Bent je op zoek naar een gezellig orkest? En bespeel je een instrument passend in ons harmonieorkest? Kom dan eens een kijkje nemen tijdens onze repetities op woensdagavond in Muziekpand50.
Voor sommige instrumenten, zoals klarinetten, is er altijd wel een plekje. Voor hele populaire instrumenten als saxofoons is op dit moment een kleine wachtlijst.
Voor alle instrumenten geldt dat men pas lid kan worden na overleg met de dirigent en de andere sectieleden.

Meer informatie: contact > lid worden

AGENDA

  • do 16 - zo 19 mei 2024

    concertreis Kongsberg

  • di 2 juli 2024

    Diploma uitreiking Antoniuscollege

STEUN ONS

In de huidige tijd is het een hele kunst om als culturele vereniging te blijven voortbestaan. Gelukkig hebben wij vele enthousiaste leden, die naast muziek maken, zich ook op andere manieren inzetten voor de vereniging. Toch kunnen wij ook uw steun goed gebruiken. Door vriend te worden van Caecilia blijft u op de hoogte van alle activiteiten van de vereniging en krijgt u een aantal keer per jaar onze digitale nieuwsbrief.
Ook voor bedrijven hebben wij een aantrekkelijk aanbod.