De website van Caecilia Gouda maakt gebruik van cookies.

posterKoningsdagconcert 2023
Koningsdag 2023

Koningsdag 2023 wordt op 27 april a.s. geopend met een traditionele aubade op de Markt door de gezamenlijke orkesten van Stedelijke Harmonie Caecilia en Gouda's Harmonie de Pionier.

Daarna zijn beide orkesten samen met mezzo-sopraan Anjo van Hemert te zien en te horen in de Sint Janskerk.
Tijdens dit speciale Oranje-Koningsconcert zullen de Pionier en Caecilia gezamenlijk een brede variatie aan muziekstukken ten gehore brengen onder leiding van de dirigenten Dick Verhoef en Mark Beursgens.

Voor aanvang en na afloop van het concert in de Sint Janskerk zal het draaiorgel "de Pansfluiter" ook nog diverse stukken spelen.
De Pansfluiter is een van de oudste op straat spelende orgels van Nederland. Het werd rond 1900 gebouwd in België. In 1974 werd het orgel eigendom van Adrie Vergeer, die er na een grondige restauratie sinds 1980 het straatbeeld van Gouda mee opvrolijkt.

Oranje-Koningsoncert
locatie: Sint Janskerk, Gouda
aanvangstijd: 11.15 uur
Entree gratis!


 

MUZIKANTEN GEZOCHT!

Bent je op zoek naar een gezellig orkest? En bespeel je een instrument passend in ons harmonieorkest? Kom dan eens een kijkje nemen tijdens onze repetities op woensdagavond in Muziekpand50.
Voor sommige instrumenten, zoals klarinetten, is er altijd wel een plekje. Voor hele populaire instrumenten als saxofoons is op dit moment een kleine wachtlijst.
Voor alle instrumenten geldt dat men pas lid kan worden na overleg met de dirigent en de andere sectieleden.

Meer informatie: contact > lid worden

AGENDA

  • za 27 april 2024

    Oranje-Koningsconcert

  • do 16 - zo 19 mei 2024

    concertreis Kongsberg

  • di 2 juli 2024

    Diploma uitreiking Antoniuscollege

STEUN ONS

In de huidige tijd is het een hele kunst om als culturele vereniging te blijven voortbestaan. Gelukkig hebben wij vele enthousiaste leden, die naast muziek maken, zich ook op andere manieren inzetten voor de vereniging. Toch kunnen wij ook uw steun goed gebruiken. Door vriend te worden van Caecilia blijft u op de hoogte van alle activiteiten van de vereniging en krijgt u een aantal keer per jaar onze digitale nieuwsbrief.
Ook voor bedrijven hebben wij een aantrekkelijk aanbod.