De website van Caecilia Gouda maakt gebruik van cookies.

GK KLEI advGoudse Keramiekdagen

De Goudse Keramiekmarkt rond het Stadhuis van Gouda is zoals ieder jaar op Hemelvaartsdag en de dag erna. In 2023 is dit op 18 en 19 mei.
Topkeramisten uit binnen- en buitenland nemen dan de Markt rondom het historische Oude Stadhuis in bezit. Tussen 10:00 en 17:00 uur tonen zij hun “hand made”, uit klei gemaakte kunst en gebruiksvoorwerpen en vertellen er met liefde over.
Ook Caecilia is van de partij. Op donderdagmiddag 18 mei a.s. geven wij een klein openluchtconcert vanaf het bordes van het Stadhuis.

locatie: Markt, Gouda
tijd: 13:00 - 14:00
toegang gratis!


 

MUZIKANTEN GEZOCHT!

Bent je op zoek naar een gezellig orkest? En bespeel je een instrument passend in ons harmonieorkest? Kom dan eens een kijkje nemen tijdens onze repetities op woensdagavond in Muziekpand50.
Voor sommige instrumenten, zoals klarinetten, is er altijd wel een plekje. Voor hele populaire instrumenten als saxofoons is op dit moment een kleine wachtlijst.
Voor alle instrumenten geldt dat men pas lid kan worden na overleg met de dirigent en de andere sectieleden.

Meer informatie: contact > lid worden

AGENDA

  • za 27 april 2024

    Oranje-Koningsconcert

  • do 16 - zo 19 mei 2024

    concertreis Kongsberg

  • di 2 juli 2024

    Diploma uitreiking Antoniuscollege

STEUN ONS

In de huidige tijd is het een hele kunst om als culturele vereniging te blijven voortbestaan. Gelukkig hebben wij vele enthousiaste leden, die naast muziek maken, zich ook op andere manieren inzetten voor de vereniging. Toch kunnen wij ook uw steun goed gebruiken. Door vriend te worden van Caecilia blijft u op de hoogte van alle activiteiten van de vereniging en krijgt u een aantal keer per jaar onze digitale nieuwsbrief.
Ook voor bedrijven hebben wij een aantrekkelijk aanbod.