De website van Caecilia Gouda maakt gebruik van cookies.

2023KoningsdagOpenluchtconcert Goudse Hofstedendagen 2023

Het afgelopen half jaar heeft Caecilia veel leuke optredens gehad. Met de kerst en Koningsdag in de Sint Janskerk, op het schavot van het Stadhuis tijdens de Goudse Keramiekdagen en in de Theaterbakkerheij met Verhalen aan zee. Inmiddels staat er weer nieuw repertoire op onze lessenaars. Voor de komende maanden staan er namelijk diverse openlucht concerten op de agenda.
Zaterdag 3 juni a.s. zijn we te gast in de tuin van de familie Vermaat aan de Bloemendaalseweg, waar we traditiegetrouw een openluchtconcert geven tijdens de Goudse Hofstedendagen.
Op zaterdag 23 september is Caecilia op het buurtfeest van Gouda Noord te horen en te zien.
En in uw agenda kunt u ook alvast de datum zaterdag 4 november reserveren voor ons concert in theater Concordia in Haastrecht. De kaartverkoop voor dit concert start in september.


MUZIKANTEN GEZOCHT!

Bent je op zoek naar een gezellig orkest? En bespeel je een instrument passend in ons harmonieorkest? Kom dan eens een kijkje nemen tijdens onze repetities op woensdagavond in Muziekpand50.
Voor sommige instrumenten, zoals klarinetten, is er altijd wel een plekje. Voor hele populaire instrumenten als saxofoons is op dit moment een kleine wachtlijst.
Voor alle instrumenten geldt dat men pas lid kan worden na overleg met de dirigent en de andere sectieleden.

Meer informatie: contact > lid worden

AGENDA

  • za 27 april 2024

    Oranje-Koningsconcert

  • do 16 - zo 19 mei 2024

    concertreis Kongsberg

  • di 2 juli 2024

    Diploma uitreiking Antoniuscollege

STEUN ONS

In de huidige tijd is het een hele kunst om als culturele vereniging te blijven voortbestaan. Gelukkig hebben wij vele enthousiaste leden, die naast muziek maken, zich ook op andere manieren inzetten voor de vereniging. Toch kunnen wij ook uw steun goed gebruiken. Door vriend te worden van Caecilia blijft u op de hoogte van alle activiteiten van de vereniging en krijgt u een aantal keer per jaar onze digitale nieuwsbrief.
Ook voor bedrijven hebben wij een aantrekkelijk aanbod.