De website van Caecilia Gouda maakt gebruik van cookies.

Caecilia's jeugd

Caecilia Gouda biedt diverse mogelijkheden voor kinderen en jongeren.
Een kleine greep uit de mogelijkheden volgt hieronder. Houdt deze pagina goed in de gaten voor nieuwe initiatieven en activiteiten.

  • Ook dit jaar kunnen kinderen op school weer kennismaken met heel veel muziekinstrumenten. Lijkt het je leuk om zo'n instrument te leren bespelen, kom dan naar de workshops van Muziek Maak Je Samen!
    Kijk op de pagina van Muziek Maak Je Samen! 2019-2020 voor meer informatie.

  • Kinderen uit groep 6, 7 en 8 konden in januari 2019 deelnemen aan de introductiecursus van Muziek Maak Je Samen 2018 – 2019. Tijdens deze cursus bestond de mogelijkheid om een favoriet instrument een tijdje uit te proberen. Dat uitproberen doe je niet alleen, maar in een echt orkest. De introductiecursus wordt afgesloten met een optreden. Hoe leuk dat is, kun je zien op het filmpje van 24 maart 2018 in de Garenspinnerij. video-verslag

  • Als de introductiecursus van Muziek Maak Je Samen! afgerond is en je wilt door met spelen? Kom dan op woensdagmiddag om 15:30 kijken bij de instroomgroep van het Spelenderwijsorkest.
  • Wil je nog wat langer een instrument proberen en individuele les? Dat kan. Meldt je aan via: . Samen met jou kijken we wat de mogelijkheden zijn - les bij een (gediplomeerd) lid van het orkest of les bij Cultuurhuis de Garenspinnerij.

  • Ben je begonnen met muziekles op jouw favoriete instrument? En zit je in de bovenbouw van de basisschool? Dan kan je bij Caecilia mee komen spelen in het Spelenderwijsorkest Caecilia. De lessen vinden plaats op elke woensdag van 16:30 - 17:15. Je contributie per kwartaal bedraagt €36,-.

  • Bespeel je al wat langer een instrument (+2 jaar) en lijkt het je gaaf om in een groot orkest mee te spelen? Je bent van harte welkom in het orkest van Caecilia dat op woensdagavond vanaf 19:30 repeteert.

Wil je meer weten over het jeugdprogramma van Caecilia Gouda, wil je een keer komen kijken, wil je je opgeven voor een jeugdlidmaatschap (tot 18 jaar), muzieklessen of het Spelenderwijsorkest Caecilia? Neem dan contact op met Ellen van de Geer via .